Bloggen har været lukket ned i ret lang tid efterhånden. Det er ikke fordi, jeg ikke vil blogge mere eller fordi jeg ikke har gang i massevis af kreative projekter. Tværtimod! Jeg tog for noget tid siden en vild beslutning (for mig i hvert fald). Efter laaaang tids grublen og tænken, så besluttede jeg at åbne min egen lille systue. Det har jeg så lige så stille arbejdet mig frem imod og efter lang tids tilløb er jeg endelig klar. Det lyder måske ikke som verdens farligste og vildeste ting at åbne selvstændig systue, men er det for mig! Jeg har haft mange søvnløse nætter og sat mig ind i alle mulige økonomiske og tekniske regler og begreber.Marie Thule - Systue og DesignMen TAADAAA…. Nu er der åbent! Så velkommen til Marie Thule – Systue og Design. Der kan findes flere informationer om systuen her på hjemmesiden.

Jeg fortsætter med bloggen, som jeg hele tiden har gjort, men nu er der altså også sneget sig en systue ind.Og nå ja… Så er jeg kommet på instagram siden sidst, så husk at gå ind og følg med der også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *