Jeg er gået i gang med et nyt strikkeprojekt – nemlig Birkin af Caitlin Hunter. Jeg har været forelsket i den sweater i laaang tid og nu er jeg endelig gået i gang. Jeg strikker sweateren i ufarvet og plantefarvet Merino fra G-uld. Det ufarvede et gråt og det plantefarvede er det garn jeg selv farvede i sommers. Indlægget om plantefarvning kan findes HER. Jeg har haft svært ved at finde på et passende projekt til mit plantefarvede garn – især fordi der kun er 50 g af hver farve -, men det passer perfekt til en Birkin sweater. Selve sweateren er grå/ensfarvet, mens bærestykket strikkes i mønsterstrik med fire forskellige farver. Jeg har valgt at bruge lidt andre farver end originalen, så jeg bruger lyseblå frem for gul, men jeg mangler en gammelrosa/pink for at kunne komme videre med at strikke. Derfor har jeg købt garn hjem, så jeg kan forsøge mig med at farve med avocado, som skulle give den fineste støvede rosa, hvis man er heldig. Det håber jeg i hvert fald på. Der er købt hvidt garn hjem, så nu er det bare at prøve sig frem med avocadofarvning. Jeg skal nok melde tilbage, om det bliver en succes eller ej.   

4 Comments on Nyt på pindene

 1. Karen Bach
  januar 4, 2020 at 4:17 pm (10 måneder ago)

  Hej
  Flotte og fine ting du laver.
  Hvor meget garn går der til dit pandebånd, du selvv designet ?
  Jeg skal i gang med det til min datter

  Svar
  • Marie
   januar 15, 2020 at 7:46 pm (9 måneder ago)

   Hej Karen
   Mange tak!
   Beklager det sene svar. Jeg har brugt ca. 56 g garn til mit pandebånd.
   Jeg håber, at din datter bliver glad for pandebåndet.
   Vh. Marie

   Svar
 2. Elin Foget
  februar 18, 2020 at 1:00 pm (8 måneder ago)

  Hej.
  Jeg vil så utrolig gerne have opskrift på trøjen Birkin, ved du hvor jeg kan få den?

  På forhånd tak.

  Svar
  • Marie
   februar 19, 2020 at 6:39 pm (8 måneder ago)

   Hej Elin
   Opskriften kan købes på Ravelry. Der er et link her: https://www.ravelry.com/patterns/library/birkin-3
   Den findes kun på engelsk (og spansk), men jeg synes den var ret forståelig og jeg er sååå glad for min færdige trøje.
   Jeg håber, at det hjælper dig.
   Vh. Marie

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *