For et stykke tid siden hæklede jeg hende her. Min kreative svigerinde Ghita (tjek hendes fine blog ud) hæklede en dukke til min lille kusine og jeg blev helt forelsket i den. Desværre kunne jeg ikke overtale hende til at give mig dukken frem for min kusine :), så jeg måtte selv i gang med hæklenålen. Og jeg er virkelig glad for resultatet! Hun er simpelthen blevet så fin og lige som jeg tænkte. Man bliver helt glad af alle de fine farver. Hende her er jeg vist nød til selv at beholde, så hun kan holde mig ved selskab i mit syværelse. Hæklet dukke Hæklet dukke Hæklet dukkeOpskriften er fra Havva Designs, som laver nogle virkeligt fine hækleopskrifter (på engelsk). Opskriften er virkeligt nem at følge, da der er mange billeder og gode forklaringer. Noget af tøjet er også hæklet efter Havva Designs opskrift, og andet har jeg selv fundet på. Opskriften på den hæklede dukke kan findes her: Havva Design – Hæklet Dukke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *