Jeg mødtes med en veninde i starten af ugen, som spurgte mig, om jeg kan hækle et par babystrømper, som hun kan give i gave til en veninde. Så jeg fandt en rest garn i gemmerne og fandt en fin DIY på hæklede babystrømper på den fine blog Sweet Potatoes. Strømperne er i en str. 3-6 mdr. og var faktisk nemmere at hækle end jeg havde forventet. 

Jeg har lagt et link ud til opskriften på Sweet Potatoes blog nedenfor billederne.

DIY babystrømperJeg brugte en rest strømpegarn 75 % Superwash Uld og 25 % Polyamid, så strømperne kan tåle vaskemaskine.

DIY babystrømperStrømperne er hæklet med en hæklenål nr. 2,5 og er en str. 3-6 mdr. 

DIY babystrømper

DIY babystrømper

Opskriften kan findes på Sweet Potatoes blog og linket til bloggen kan findes lige her:     DIY hæklede babystrømper

Jeg synes at strømperne blev rigtigt fine og jeg kunne godt finde på at lave flere par i ensfarvet garn i stedet. Opskriften var ret nem at følge og der er lagt nogle gode kommentarer ud, der forklarer de usikkerheder, der kunne være omkring opskriften. 

God fornøjelse 🙂

2 Comments on DIY – hæklede babystrømper

 1. Jeg har prøvet at downloade din opskrift på hæklede baby strømper og sokker, Men der står at filen ikke findes.

  • Hej Charlotte.
   Jeg kan heller ikke få opskriften frem, men problemet ligger på den blog, hvor jeg har fundet opskriften. Så jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Måske har Sweet potatoes slettet opskriften igen – du kan jo prøve at kontakte hende.
   Jeg håber, at det hjælper dig.
   – Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *