Det har taget lidt tid, men nu har jeg endelig for lavet en DIY på de hjemmelavede konvolutter, som vi brugte til vores bryllupsinvitationer. Vi brugte A4 genbrugspapir til vores konvolutter, men de kunne helt sikkert også blive fine i mønstret papir eller tapet. DIY og skabelon på konvolutterne kan findes herunder. 

Her finder du et link til skabelonen på konvolutterne i pdf-format: konvolut skabelon

SAMSUNG CSC– Print skabelonen og klip den ud. Hvis du skal lave mange konvolutter, kan det være en fordel at lave skabelonen i karton eller pap, da det er nemmere at arbejde med.Tegn herefter af på det valgte papir og klip ud. SAMSUNG CSC– Fold siderne ind.SAMSUNG CSC– Fold bunden op.SAMSUNG CSC– Lav en linje, der hvor siderne møder bunden og klip trekanten af. Konvolut– Put lim på de skrå sider på bunden. Fold bunden op og toppen ned og læg eventuelt konvolutten i pres under noget tungt, indtil limen er størknet.DIY konvolutTaa daaa! Så har du din helt egen hjemmelavede konvolut. Vi lukkede vores konvolutter med et voks segl, men man kan også lime dem sammen i stedet. 

Se også vores bryllupsinvitationer og konvolutter her.

God fornøjelse!

2 Comments on DIY konvolutter

 1. Hej Marie,

  Min veninde og jeg er ved at lave bryllupsinvitationer og tager udgangspunkt i jeres fine invitationer. Men vi kan simpelthen ikke få invitationen af A4-papir til at passe ned i konvolut også lavet af A4-papir.. Hvordan er det lykkedes for jer??? 🙂

  Mvh Line

  • Hej Line
   Vi lavede invitationen (delen af genbrugspapir) af et halvt A4-ark. Så foldet ud er invitationen ca. 21 cm bred x 15 cm høj. Vi foldede det halve A4-ark, så der var ca. 4,7 cm på venstre side, 9,3 cm i midten og 7 cm på højre side, altså så den ene “flap” bliver bredere end den anden. Så passer invitationen lige ned i konvolutten. Det hvide papir var ca 8,3 cm x 13 cm.
   Jeg håber, at det gav mening og at du får lavet nogle fine bryllupsinvitationer!
   Mvh. Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *