Sidste mandag var jeg til første aften ud af tre på et kursus i modelberegning til strik. Kurset går ud på at udvikle sin egen strikkeopskrift, på et stykke tøj, ud fra personlige mål og efter eget design. Jeg tror, at det bliver et super godt kursus og det bliver fedt at kunne lave mine egne opskrifter frem for at skulle købe dem. StrikkeprøveStrikkeprøveJeg har valgt, at jeg vil designe/strikke en bluse til udendørsbrug om foråret/efteråret, da jeg ofte synes, at jeg mangler en varm lækker bluse, i stedet for en jakke. Derfor har jeg været i gang med at lave strikkeprøver i det mønster, som jeg tænker, at blusen skal strikkes i. Normalt synes jeg ellers ikke, at det er det sjoveste i verden at lave strikkeprøver (De kan jo ligesom ikke bruges til ret meget bagefter og de tager tid at lave), men jeg har nu hygget mig med at lave disse prøver. Jeg bruger det færøske garn Snældan, som jeg tænker, må være perfekt til udendørsbrug. 

Nu skal jeg bare have lavet den sidste helt færdig og så skal i vaskes inden anden del af kurset i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *