Her kommer lige et sidste (måske) indlæg om bryllup! Jeg her nemlig slet ikke fået vist de fine kagefigurer, jeg hæklede til bryllupskagen.  DIY hæklet brudeparHæklede kagefigurerVi fandt ud af, at kagefigurer faktisk er ret dyre at købe, i hvert fald kostede de mere end vi lige havde tænkt i vores budget. Så en dag faldt jeg over en hækleopskrift på disse fine kagefigurer. Jeg har ændret nogle ting, så figurerne passede bedre til os og jeg synes, at de er blevet rigtigt fine og meget personlige.

I opskriften står der, at figurerne skal limes fast på en plade eller lignende, men jeg satte dem på hver sin træpind og det fungerede fint i kagen. De er helt vildt dejlige at hækle, fordi at man stort set hækler alt ud i ét og derfor ikke skal til at sy dele sammen bagefter. Opskriften er lavet af ‘Stuff The Body’, som virkelig laver nogle fine hækle-opskrifter, hvor man hækler dele sammen frem for at sy dem sammen. Her kan du finde opskriften på De hæklede kagefigurer. 

4 Comments on Hæklede kagefigurer

 1. Hej! Hvor er de bare søde, de hæklede kagefigurer😍
  lige hvad jeg kunne bruge til lidt bryllups-hækling.
  Jeg kan se du linker til en opskrift, men jeg kan ikke følge den, hvis den ikke er på dansk. Har du kendskab til, om den findes på dansk? Jeg har ledt og ledt😉 Mvh Linda

  • Hej Linda
   Beklager det sene svar.
   Den findes desværre ikke på dansk og jeg kender ikke lige andre lignende.
   Håber, at du finder noget du kan bruge i stedet.
   Mvh. Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *