Jeg har for nylig syet disse to par fine jeans til min nevø på 4 år. Han er en en tynd og lang dreng og derfor bliver hans bukser enten for korte eller for store om taljen. Og det er jo ikke nemt at lege, hvis bukserne hænger nede om anklerne! Børnejeans Jeg fandt et mønster på jerseyjeans i Ottobre-blad 1/20016, som jeg tog udgangspunkt i. Jeg fik ændret en del på bredde og længden af buksebenene og på forlommernes udseende. Derudover er der lavet ribkant med elastik og bindebånd i taljen, så bukserne forhåbentligt sidder godt fast på min nevø..Det var faktisk ret sjovt at sy jeans og lave alle de små detaljer og stikninger, der får bukserne til at ligne rigtige jeans. Gylpen er en “snydegylp” uden lynslås, så bukser ser rigtige og jeans-agtige ud.

Stoffet er købt i stof 2000 og det er en smule elastisk, så bukserne er rare at have på. BørnejeansDa min nevø, ligesom resten af familien, er helt skudt i biler, så skulle han selvfølgeligt have biler på baglommerne. Jeg havde lånt en symaskine som kunne sy små figurer, så det skulle da udnyttes. Nu håber jeg bare, at de bliver godkendt og passer perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *