Så blev min blazerjakke endelig færdig. Og jeg er simpelthen ved at revne af stolthed over, at jeg helt selv har syet den. Der er simpelthen så mange dele til sådan en jakke og det var især en udfordring at sy foret i – men færdig blev den. Jakken er som sagt et projekt, som skal afleveres til bedømmelse på mit studie, men lige meget hvad den må indbringe af karakterer, så er jeg bare så glad for at have lavet den uden de store fejl og mangler! 

Jeg har ikke selv konstrueret jakken, men har syet den ud fra et færdigt mønster, men senere på studiet. skal jeg selv både designe, konstruere og sy en jakke. Jeg må sige, at jeg både ser frem til det med glæde og lidt bekymring

 

Hjemmelavet blazerjakke

Hjemmelavet blazerjakke

Hjemmelavet blazerjakke

Nu skal jeg bare have syet knapper i blazerjakken og så er den klar til aflevering i morgen. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *