Jeg lånte Pattern Magic på biblioteket den anden dag og er nu gået i gang med at lege med mønstre. Det er en helt anderledes måde at arbejde med mønstre på, end jeg er vant til og jeg glæder mig til at få prøvet nogle af de forskellige teknikker af. Det er sjovt at lege med former, kurver og snit. Bøgerne indeholder mange fine, sjove og bestemt også mærkelige mønsteridéer, så der er nok at give sig i kast med. 

Jeg købte en brugt gine fra en tøjbutik for et par uger siden og den er ret fantastisk at have, når der skal konstrueres nye mønstre. Ginen passer ikke mine mål helt, da den har verdens mindste vipsetalje, som vi andre dødelige kun kan drømme om. En dag kunne det var sjovt at lave en gine, som passer perfekt til mine mål, men indtil videre er det fedt bare at have en gine. (Også selv om den skal gemmes væk, når den ikke bruges, så den ikke skræmmer livet af Henrik. Han er ikke fan af giner i husholdningen!) IMG_6887 Pattern MagicIMG_6878Når jeg får syet nogle prøver op og får taget billeder, så skal jeg nok ligge dem på bloggen. Jeg kan næsten ikke vente med at få prøvet flere af modellerne af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *