Lige for tiden er det vildt travlt på mit studie, så rigtig meget af min dag foregår foran computeren. Jeg får simpelthen så kolde hænder af at sidde og arbejde på computeren i lang tid af gangen. Derfor har jeg hæklet et par håndledsvarmere i uldgarn til mig selv og som mange andre af mine strikke og hækleprojekter blev de i blåt garn..

Jeg har selv fundet på opskriften og er egentlig blevet meget godt tilfreds med resultatet. Nu må jeg se, om de kan hjælpe på de kolde hænder..

Hæklede håndledsvarmereHæklede håndledsvarmere Hæklede håndledsvarmere Hæklede håndledsvarmere Hæklede håndledsvarmere

2 Comments on Lune hæklede håndledsvarmere

    • Tusind tak Jette!
      Jeg har været ved at lave en DIY på håndledsvarmerne, men er gået lidt i stå.
      Det kan være at jeg skal tage dem frem igen og lave en DIY i efterårsferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *