Arbejdet med brudekjolen er i fuld gang og jeg håber på at blive færdig med kjolen i morgen, hvis alt går godt. Billeder af den færdige kjole må selvfølgelig vente til efter brylluppet, men lidt smugkig skader vist ikke.. Tylskørt TylskørtUnder kjolen skal jeg have dette tylskørt. Der er et helt langt lag forinden og så et lag i tre dele udenpå. Det er helt ærgerligt, at det bare skal gemmes væk under kjolen, for jeg synes det er ret så fint. OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har jeg fået betrukket knapperne, som brudekjolen skal lukkes med i ryggen. Den skal også have en usynlig lynlås, men jeg synes simpelthen, at det er så fint med de små knapper i ryggen på brudekjoler! Hæklet vampyrFor efterhånden noget tid siden gik jeg i gang med denne her hæklede vampyr/flagermus fra Lalylala. Opskriften er købt på Etsy og kan findes her: Lalylala – Vlad the Vampire Bat. Det går kun langsomt fremad, da jeg har svært ved at finde tid og ro til at hækle for bryllups planlægningen, men den skal nok blive færdig en dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *