I oktober/november var jeg på et modelberegningskursus i strik. Kurset gik ud på at kunne lave sine egne strikkeopskrifter, så man ikke var afhængig af andres opskrifter. Det var sjovt at arbejde med strikkeopskriften og faktisk slet ikke så svært, som jeg havde regnet med. Nu er jeg endelig blevet færdig med den trøje, som jeg gav mig i kast med på kurset. Det har taget en evighed for mig at strikke mønsteret på trøjen og derfor er den også først færdig nu.SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCTrøjen blev stort set, som jeg havde tænkt, så det kan kaldes en succes! Jeg har strikket den i Snældan 100% færøsk uld. Ulden kradser lidt, men efter vask bliver det blødt og lækkert. Jeg tænker, at blusen er perfekt udendørs, når det begynder at blive forår og tidlig sommer. 

2 Comments on Min helt egen striktrøje

  • Hej Agnes
   Undskyld det meget sene svar.
   Jeg har ikke lavet en decideret opskrift på blusen (kun en tegning med mål), så jeg kan desværre ikke give dig et mønster på trøjen. Strukturmønstret, som jeg har brugt på trøjen, er fra tørklædet Paris fra Susie Haumanns bog ‘Around’, som kan findes på biblioteket.
   Dejligt at du kan lide trøjen!
   Mvh. Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *