Marie Thule ejes og drives af mig – Marie.

Jeg er uddannet mønsterkonstruktør og allerede under uddannelsen vidste jeg, at jeg brændte for at skabe symønstre til andre kreative mennesker og altså ikke arbejde i modeindustrien, som langt de fleste mønsterkonstruktører gør.
Jeg har altid haft en forkærlighed for børnetøj og efter jeg selv har fået to små modeller til mit tøj (storebror fra 2017 og lillesøster fra 2019) var det nu, at drømmen om egen mønstervirksomhed skulle startes.
Jeg laver enkle symønstre til børnetøj og tilbehør, som kan syes af uden den store erfaring. Jeg gør meget ud af at lave billedvejledninger til stort set alt i mine mønstre og lave enkle og forståelige forklaringer. Jeg ønsker, at alle med bare en lille smule syerfaring kan være med.  

Jeg tror på, at hjemmesyet tøj er bæredygtigt tøj. Ikke fordi stof fra stofbutikker nødvendigvis er bæredygtigt, men fordi hjemmesyet tøj er lavet med så meget kærlighed, at det bruges oftere, passes bedre på, repareres og når det ikke passer barnet mere, så gives det oftere videre til søskende eller andre børn i omgangskredsen. Hvis tøjet syes i brugt sengetøj eller brugte duge, gør jo bare det hjemmesyede tøj endnu mere bæredygtigt. 

Her på hjemmesiden finder du både shoppen med mine egne symønstre, masser af syguides, DIY’s og en blog med både sy, strik, hækling og andet kreativt.

Go fornøjelse!