Hej – det er mig, der er Marie. Jeg bor i et lille hus laaangt ude på landet, sammen med min mand Henrik, vores to unger fra 2017 og 2019. Jeg er uddannet modelkonstruktør og elsker selv at skabe ting fra bunden. Jeg lærte at sy, da jeg var en lille pige og syede tøj til både mine barbiedukker og senere mig selv.

I 2015 startede jeg bloggen her, mens jeg var i gang med uddannelsen til modelkonstruktør og jeg har siden brugt hjemmesiden til at dele mine kreative interesser, som syning, strik, hækling, tegning og hvad jeg ellers lige har haft gang i.
Efter en længere pause, mens mine børn var helt små, har jeg fundet tiden og lysten til igen at skabe, men denne gang er det syningen og konstruktionen af især børnetøjs-mønstre, der kommer til at fylde på hjemmesiden.

Jeg håber på at kunne smitte andre med min store glæde for at sy tøj og ting, både til mig selv og til families mindste medlemmer.
På hjemmesiden kan du både finde masser af gratis syguides og inspiration, og så arbejder jeg på højtryk på at lave en lille webshop med salg af mine symønstre til børnetøj og ting.

Du skal endelig bare skrive, hvis du har spørgsmål eller andet du vil dele.

God fornøjelse!